fredagen

today har jag bara legat i sängen typ till klockan fem, så jag steg upp o gick in i duschen.
För klockan sju skulle det bara av till kallhäll o käka pizza med amanda o carla :)
Det var då bara jag o manda som tog pizza, carla var lite udda, haha det vart bara en bananaplitt (sött!)
trevligt var det:) men jag gjorde bort mig totalt, inga komentarer på det.. hmm
Efter det gick vi hem till amanda o där chillade vi lite framför tvn o en film som skulle gå men jag åkte hem runt 10 för att snacka med jess o emelie sen hem för att ta de lugnt för imorgon blir det en jobb dag.

Jag känner verkligen att nu har jag varit ifrån mina favoriter amanda o natta för länge & jag saknar dom så himla mkt! nu ska jag vara med dom så SJUKT mkrt jag kan, ni betyder så jävla mkt!! <3
Så imorgon efter jobber åker jag direkt hem till amanda och så får vi se vad som händer, vi ska komma på nått riktigt kul.
amanda har förresten skapat en egen blogg nu & jag är överlycklig, I dont know why? mandamandamanda.blogg.se 

Nu blir det sängen o läsa nån sida ur en bra bok med namn- expert på att rodna
Jag brukar aldrig läsa, men det är faktiskt rätt bra (a)
nattinatt bebes


torsdag

gokväll
Torsdag redan, dagarna rullar på som fasiken!
Imorse fick jag en hjärtattack när julia ringde, hela jävla sängen vibrerade, haha
Jag hade fått en snabbis tid för att fila till naglarna och efter det kom mamma o hämtade upp mig och vi åkte till favorit stället donken och åt lite efter det så vi åkte till kista o gick tillbaka med min mobil. Sen drog vi oss runt där o tittade lite och köpte fyra tröjor och ett linne, tillslut åkte vi o köpte en ny mobil till mig det vart en LG born to shine  
jag blev så nöjd :)
 


Efter vi köpt mobilen åkte vi hem och åt lite gott och nu sitter jag här framför laptopen och jag fick nyss ett oväntat samtal från min söta olivia som är i motala, I miss you!
Vi pratade lite smått o bestämmdes för att ses efter nyår.

dagens plus: mobilen
dagens minus: mycket folk i kista
planerat nyårslöfte: umgås & träffa pappa mer, det är ett måste!



puss o kram


jadu

Jag tror inte längre på allt du säger och sagt till mig, varför skulle jag ens?
försöka göra mig avundsjuk.. Du försöker och försöker, du vill också att jag ska tro. Tro att allt är sant som du säger till mig. Jag vill tro på det, jag gör det men nu vet jagt inte. du måste ha problem, du vet intehur man hanterar tjejer? men vafan lär dig någon gång!?
Ska jag fortfarande tro på allt och gå runt och hoppas? på ett sätt känns det som om det ligger sanning i det du säger och känner, men hur ska jag veta att det är sant när du försöker göra mig svartsjuk och allt?
men vill du veta en sak? jag BRYR mig inte vad du gör, du kommer inte lyckas göra mig svartsjuk o allt vad du nu vill. Jag BRYR mig verkligen inte.

Jag vill bara att du ska stå för vad du tycker och visa mig att det är så du känner,
& en sak till, väx upp!












ps,jag älskar fredrik :) hih


yesterday and today

Igår så kom jessica ponta o zack till mig runt 9, vi chillade bara här hemma o efter ett tag så kom emelie.
alla drog sen igen vid halv 1. Då jag städade till här hemma o mamma o resten kom hem igen.
La mig i sängen o kollade lite nya saker på datorn.
Bestämmde mig för att jag skullle bära av mig till stan nästa dag (onsdag)
Så på morgonen var det bara att hoppa upp o börja fixa till sig lite grann o sen åka o möta fridis där inne.
Det blev några tröjor och ett par vita jeans som frida verkiligen tyckte att jag skulle ha, haha men själv känndes det inte så bra just då men nu gör de det^^ hih.
Vi käkade en hamburgare & för mig vart det då frukost/lunch för den dagen. fy på mig!

Efter att ha lunkat runt bland allt folk så åkte jag hem från staden o hoppade av vid mormor för att några släktingar kom från sundsvall så vi käkade en mysig middag med dom där sen drog jag hem. så nu sitter jag här o fixar lite småsaker, lägger in tvätten o dom nya kläderna.
Nu är det ju jag som måste lägga in mina egna kläder i garderoben för jag har förbjudit mamma att göra det nu när jag städat & gjort om i den.,haha

Men nu måste jag gå igen, skriver sen :) puss

säger godjul

ja, hoppas ni haft en bra julafton som alla längtat till så länge nu.
Min dag blev lyckadlyckadlyckad!
vaknade runt 8 för att åka med pappa till farmor, julklappar o gröt var de där, senare blev det luch hemma hos mormor med kusinerna o morbror och andra.
Vidare åkte vi till maria där det var middag. GOTT, jag äslakr julmaten, mums.
som ni ser åkte jag runt en del, men jag föredrar det att få träffa hela tjocka släkten på alla håll istället för att sitta hemma i hur många långa timmar som helst och vänta på julklapparna.
kvällen tillbringade jag iaf hemma med mor & bror, resten befann sig kvar på annat ställe.
Jag fixade med allt jag fått, och sen la jag mig i sängen o somnade till andra avenyn.

tack för alla underbara klappar jag fick :)
de jag kommer ihåg såhär i huvet att jag fick var;
laptop
mobil
underkläder
adapter
plattång
jette fin klänning
webbcam
presentkort
parfym & duschsaker
hörlurar
en jätte bra bok
sängkläder

finnbs massa saker som jag inte kommer på just nu, men där har ni lite grann

Nu väntar jag på älsklingen jessica som ska komma hit sen ska vi ut till några andra
ha en trevlig dag, pyyyyysss

one day left

goddagens, inatt kollade jag på underbar & älskad av alla som min bror satte på så att jag kunde se den i mitt rum. där låg jag o garva åt mig själv liksom , höhö
Den tog slut runt halv 5 o jag hade lite svårt att sova efter det pga att jag är nu helt plötsligt ä sjuk. men jag tänker lossas som ingenting för hemma i sängen tänker jag inte ligga, hih.

Vaknade vid halv 11 och jag fixade mig för att åka till onoff med mamma.där köpte vi en sak till min data så jag slipper ha sladd sen en laddare till mp3n som jag ville ha, haha vi slog in det fast jag vet att det är till mig o jag vet vad sm är där i ^^ men så har vi gjort med typ alla mina julklppar jag ska få av mamma, så jag vet nu :) efter det åkte vi till jakan o jag träffade natta o amanda en snabbis, dom fick sina julklappar och jag får hoppas att dom är nöjda iaf:) sen mötte jag upp mamma igen o vi köpte fina vin glas till mormor o farmor :)
när vi väl var klara gick jag upp till mormor o nu sitter jag här. hemma är dom inte, o jag tänkte ta mig en kall glass o en mandarin o hoppa i ett varmt bad, måste passa på nu eftersom vi inte har kvar vårat badkar :( jag som älskar att bada! så nu ska jag göra det, o jag ber till gud att jag ska få känner mig något kryare imorgon.
hoppashoppashoppas!

jag äter väl antagligen middag med mormor & morfar ikväll sen åker jag hem och när klockan slår 12 så tänker jag öppna klappen med min mobil i så jag kan fixa lite med den tils imorgon, så slipper jag göra de sen :) hih!


Puss hej


0dagar22 timmar&16 minuter till julafton

okej, jag har inte skrivit sen torsdag :| herregud. jaja, fredagen vart väl lyckad med jordens sämsta show, det kan jag lovar! jag skäms verkligen..
Det vart lite kaos där bakom scenen också, haha! världelöst.
Senare åkte jag till kista o fixade några grejor, sen åkta jag med 2evighetsbussen" till jakobsberg o sen gick jag o klippte mig och så. Det blev bra, detg hände inte så mkt med de förutom färgen, men det var ju så jag ville ha det :) hihi.
Efter det kom iaf mamma o betalade o sen skjussade hon mig till jakan där jag gick o köpte en mössa o lite andra små saker som behövdes, min lön hade då kommit så jag var ju såklart tvungen att köpa massor med saker ^^.
stötte på mormor & morfar där så jag sod o pratade med dom en liten stund, efter det åkte jag hem o ingen var hemmma så jag gjorde lite mat till mig själv sen efter en eller två timmar kom jessica o zack hit.
 vi tog det vara lugnt och efter ett tag kom pontus hit. sen gick jessica o han så z o jag satt o drev lite med alla o kollade på tv sen åkte han hem o jag somnade nästan på direkten.

lördags morgonen vaknade jag o ffrågade om fridaom vi kunde ses istan :) så jag fixade mir iordning o jag har nog aldrig varit uppe sådär tidigt på en lördag inne i stan, haha.
vi åt lite, o jag fick mig julklapp , hha hon är allför rolig:D
sen shoppade jag mina första o sista julklappar, skönt att det är gjort nu!
jag åkte hem, sen åt  jag middag med familjen sen gick jag ut igen.
nu är klockan typ kvart i två på natten.. suck jag vill sova men orkar inte röra på mig, usch  hjälp mig!
jag börjar bli förklyld också, on i halsen med, jätte kul när man fått lov och allting..

men jag ska försöka hoppa i säng nu, pysssss <3
 


dan innan lov

Idag började vi en timma tidigare men jag var uppe i tid så jag hann och vi började genast sätta upp scenen som vi skulle ha. Showen kommer bli sämst, såå piiiiiinsamt! även fast jag inte ska vara med.
Jag ska typ bara bära in en stol eller nått, haha ^^
imorgon är det då självaste julavslutning, och jag tänker inte försova mig som en viss (julia) gjorde och missade hela skiten, haha!jag tyckte det var rätt kul :D

efter skolan åkte jag till jakobsberg och jag kommer inte ihåg allt jag köpte med mor men det blev en del fynd.
Efter det åkte vi till ikea hon & jag, där blev det några ljus och sånt. sen nånting till min säng ;p
sen åt vi deras förbannade jävla goda korvar! I love them
efter det höll någon jäkla kärring på att köra in i oss och vi blev rädda som fan, vilken gädda on var alltså!
Men efter den "olyckan" skjussade mamma mig till julia och vi gick sedan till tjejen som skulle fixa naglarna på oss.  Julia började, hon tog nått med en silverrand och så, skit fint! Sedan var det min tu o jag tog vanligt med vita toppar och en playboy bunny som dekoration, jag blev jätte nöjd! tack julia för hjälpen :)<3

Mamma hämtade sen upp mig på+ stationen för jag orkade inte vänta p+å bussen i hen halvtimma. Jag fixade med lite julklappar och alla saker jag hade fått, sen var klockan helt plötsligt elva :| Så nu ligger jag här och ska försöka sova snart, för imorgon blir det avslutning och sen ska jag klippa mig och sen måste jag  hinna till kista o fixa en sak.
nattinatt

läs om du orkar?

TIO 'HAR DU NÅGONSIN':
1. Dejtat en av dina bästa kompisar? eh nej, dejtar inte? 
2. Tagit någon medicin för att hjälpa dig somna snabbare? nej

3. Blivit kär vid första ögonkastet? ja

4. Förlorat en vän? ja
5. Fått ditt hjärta krossat? ja
6. Sagt att du älskar någon utan att mena det? no
7. Haft ett one night stand?  haha
8. Hånglat med en främling? ja
9. Blivit aggresiv under en fylla? jadå
10. Glömt någons namn? hha, ah


NIO SISTA:
1. Sista godisbiten:
vid lunch
2. Sista bilfärd: 4 timmar sen
3. Sista filmen du såg: miffo
4. Senaste telefonsamtal: mamma
5. Sista bubbelbadet: hah, hos någon för 3 helger sen
6. Sista spelade cd: i skolan kanske?

7. Sista kyss: hihi
8. Sista gången du sov på golvet: aldrig!
9. Sista gången du skrattade: nyss ^^

ÅTTA FÖRSTA:
1. Första bil:
vet inte än`?
2. Första kärlek: många år sen
3. Första husdjur: fågel, hah!
4. Första semester: (a)
5. Första du lägger märket till hos en kille;  utseendet, ögonen och utsrålningen
6. Första köpta skiva: britney kanske? haha kommer inte ihåg
7. Första riktiga kärlek: daniel
8. Första piercing:  bara i öronen


SJU SNABBA:
1. Saknar du någon just nu?
yes
2. Håller du på att läsa en bok just nu? nej
3. Äter du frukost dagligen? när jag känner för det
4. Gillar du din boendesituation? whaat?
5. Tror du folk pratar bakom ryggen om dig? I know

6. Pratar du några andra språk? engelska
7. Vad säger du till dig själv när allt känns svårt? ingenting tror jag?

SEX FAVORITER:
1.
Favoritfrukt? Apelsin/mandarin
2. Favoritgrönsak?
 gurka/tomat
3. Favorit-veckodag? fredag
4. Favoritlåt?  massor
5. Favoritsvordom?  helvete, ( om det gills (a) ) 
6. Favoritkompis? J A E N


FEM SAKER JAG INTE KAN VARA UTAN (UTAN INBÖRDES ORDNING):
1.
min familj
2. dom bästa vännerna
3. mobilen
4. pengar
5. mat


FYRA SAKER DU VILL GÖRA INNAN DU DÖR:
1.
träffa min drömprins
2. skaffa  en hund
3. skaffa barn
4. snygg lägenhet på östermalm

TRE VAL:
Svart eller vit?
svart
Sommar eller vinter? summer
Hund eller katt? hund


TVÅ PERSONER DU KAN BERÄTTA ALLT FÖR:
1
. jessica
2. Julia


onsdag

bara fem dagar kvar till jul & två dagar till lov, yees! jag är så stolt att alla mina inlämningar äntligen kom på plats och att det känns bra!

Iskolan idag har det inte hänt så mycket, jag tycker mest det är så onödigt i skolan just nu, vi gör inte ett skit, förutom dom som ska vara med i showen.

Jag o felicia fick så tråkigt att vi började slipa och fixa till vårat "blåa" bord, som alltid haft färg  på sig.
Bordet brukar målas om  då & då men n u har ingen gjort det på ett tag så vi gör det hon och jag , haha.
Vi åkte till coop med en lärare och n'är vi kom dit så hade dom tydligen bara svart och vit färg.
Vi åkte tillbaka och då säger träslöjds läraren att dom blandar åt en. jasså tänkte vi och åkte tillbaka haha, och när vi väl var där visste vi inte vilken färg vi ville ha, inte hade vi tänkt på det? vi hade ju precis fått idén om att göra om det. så vi kollade lite på olika färger sen kom vi fram till två olika nyanser av rosa, mörkrosa.
så nån gubbe blandar färgerna och  vi gå för att betala men icke sa nicke så fanns det inga pengar på kortet.
så vi åkte tillbaka till skolan och fick nytt kort med pengar på, sen åkte vi till coop för tredje gången ^^
Vi har spacklat nu och slipat, så imorgon är det bara på med färgen och jag kan lägga in bilder på vårat fina mästerverk imorgon om det blir klart, höhö. Imorgon har vi nämligen inte så mkt tid för det är bara genrep imorgon och vi måste vara med på det, hjälpa till osv.. Min grupp börjar dessvärre en timma tidigare än alla andra gör vi ska upp med scenen och så.

Nu ska jag städa lite och gå ner för att äta middag, bye!


Tisdags kväll

jag är så glad,

jag är så glad,

jag är så glad,

jag är så glad,

jag är så glad,

jag är så glad,

jag är så glad,

jag är så glad,

jag är så glad,

jag är så glad,

jag är så glad,

jag är så glad,

jag är så glad,

jag är så glad,

jag är så glad,

jag är så glad,

jag är så glad,

jag är så glad,

jag är så glad,

jag är så glad,

jag är så glad,

jag är så glad,

jag är så glad,

jag är så glad,

jag är så glad,

jag är så glad,

jag är så glad,

jag är så glad,

jag är så glad,

jag är så glad,

jag är så glad,

jag är så glad,

jag är så glad,

jag är så glad,

jag är så glad,

jag är så glad,

jag är så glad,

jag är så glad,

jag är så glad,

jag är så glad,
JAG ÄR VERKLIGEN GLAD!

Idag när jag kom hem tog jag det bara lugnt.
när mamma kom hem åt vi någon god wook sak blablabla sen gick jag upp o kollade på film.  för Idag har jag inte kännt mig riktigt kry, men vadå inte så konstigt att man kanske blir sjuk till jullovet?! höh..
Nu har jag precis kollat på en liten del av miffo som gick på trean, men jessica ringer mitt upp i allt och ber mig gå ut, halv elva typ, haha men klart jag går ut och fryser nästan ihjäl , men det sket jag i :)
hon hade en massa bra saker att berätta för mig , WIOHO
Nu ligger jag i sängen igen, ska gå o tvätta mig inför säng dags, sen prata i nallen ett tag :)

Sov så gott, puss och kram


Tisdagens arbete ;p

image47













1. carro och alla andra leker duktiga medans jag sitter under bordet och värmer mig
2. jessica håller på att få igång radion, men lyckas tyvärr inte, haha synd!
3. emelie målar
4. carrro försöker leka smart
4. jessica häller glitter på mina skor?!
5. våran sexiga lärare, Ingalill, vad tycks?
6. jag passar på att testa hennes sexiga brillor påväg till coop
7. proffsig julbild ;o

t-tisdag

Hann precis i tid till skolan började.
idag var det fortfarande bara show & jag o min grupp behöver ju bara fixa bakgrunder och lite småsaker så det kan nog inte blå så jobbigt.
Nu är det ju bara två dagar kvar sen är det uppvisning av showen sen jullov och sen fixa til mitt hår!
den här veckan kommer bli så lyckad.
jag måste också åka in till stan o kolla på lite julklappar..
på torsdag hinner jag tyvärr inte för då ska jag fixa naglarna, och på fredag ska jag ju klippa mig vid halv 3, men jag får se om jag kanske hinner åka in en snabbis efter det, om det finns någon snäll jävel som har lust att följa med, haha

ge mig julklapparna nu!! Jag vill känna julkänsla! jag vet vad jag får av mamma, men av alla andra då?
! hihi iofs har jag mest önskat mig pengar så man kan åka under jullovet och köpa precis vad man vill! fast man vill ju ha öppna julklappar också(a) men det blir nog bra tillslut, jag längtar,längtar,längrat och längtar till julafton, det är bara  5 dagar, 8 timmar, 55 minuter kvar! haha

                                                image44


jag håller på som en galning att leta efter snygga skal till min laptop.
lägger in två bilder som jag hitils har hittat, kan ju söga att det inte är så lätt att hitta :P men jag SKA ha ett skal till den, vill inte ha den silver hela tiden, höhö

    vilkene  tycker du?

måste ta lite mellis nu, innan jag dör av hunger, puss och kram


oh yeah!

UTSEENDE

01. Hur lång är du? 159, kanske blivit 160 (a)
02. Hur mycket väger du? dont know
03. Hårfärg och frisyr? just nu; uppsatt & blont.
04. Ögonfärg? Blåa
05. Mest nöjd med? min hy
06. Minst nöjd med? ingen aning
07. Skostorlek? 36/37
08. Glasögon? maby I need?
09. Har du några piercingar/tatueringar? bara hål i öronen

FAVORITER

01. Filmer? alla möjliga
02. Låtar? måånga
03. Årstider? sommare/vår men vintern är mysigast!
04. Mat/dryck? äter nästan allt..
05. Djur? Hund
06. Färg? Svart/vit och grått
07. Parfym? DKNY, apple(green)
09. Ämne i skolan? hah inget
10. Sysselsättning? lever livet

KLÄDER

01. Vad använder du just nu för jacka? varierar mellan två olika
02. Vad använder du just nu för skor?  rosa/vita adidas och gråa stövlar
03. Favoritfärg på kläder? Svart vit & grå
04. Favoritmaterial på kläder? bekväma
05. Vilka kläder skulle du vilja ha just nu? många
06. Favoritaffärer? rosa och blå
07. För ungefär hur mycket köper du kläder för i månaden? ungefär 1000
08. Favoritmärke? stockhlm
09. Vad har du för tröjstorlek? xs/s

DITT RUM

1. Stort, litet eller mitt emellan? lagom
2. Vilken färg på tapeterna? lila just nu, men ska målas om
3. Vilka färger går rummet i övrigt? vitt
4. Vad vill du ändra där inne? jag vill måla , resten är bra
5. Vad har du där inne av följande: a,b,c,d & e
a) TV?
b) Video/DVD?
c) Dator?
d) Stereo?
e) Telefon?
6. Vad ser du om du tittar ut genom ditt fönster? massor med hus
7. Vad gör du oftast i ditt rum? Sover, Myseer, data, musik & tv/ film
8. Favoritpryl i rummet? MIN SÄNG, jag älskar den

måndag

Jag vaknade i tid för att gå till skolan med jessica, men hon skickar sen ett sms och säger att hon kommer om en kvart, alltså ungefär när vi egentligen började.
men det skadade inte så mycket för vi har ändå elevens val i veckan.
vi ska komma på en show på fyra dagar, nu har vi bara tre dagar på oss. jag bryr mig inte så mycket om själva visningen för jag ska bara göra bakgrunder osv..
Vi kommer iaf till skolan och sen skulle vi sätta oss ner i små grupper och prata om lite förslag till teaman som vi skulle kunna ha.
Vi satte oss på ´fritidsgården och köpte oss mackor och lite dricka sen pratade vi lite om andra saker :P

Så imorgon börjar vi klockan nio igen, emelie fess & jessica kommer ´till mig vid tio i sen ska vå lunka till tråkiga showarbetet som vi inte ens hjälper till med ..


Vi slutade runt två idag , så efter skolan gick emelie fess och jag till kiosken o köpte lite smått och gott
sen gick jag hem och la mig i sängen och kollade på dom´tre nyaste avsnitten av andra avenyn, just nu tycker jag att det är sjukt spännande och BRA i sreien! längtar till nästa vecka då det säkert kommer dyka upp nått ivägen nu när det är ganska bra där :/ menmen , haha det är bara film, höhö

Efter att jag kollat klart på det käkade jag köttfärssås , sen gick jag upp och storrensade mina garderober, så nu kommer det hålla sig städat och fint där i minst 5 månader (mer kanske) får jag hoppas på iaf :). Jag är ganska duktig på att hålla det rent och fint måste jag erkänna^^

Klockan är halv tolv nu :| och jag måste sova känner jag, haha
Det blir nog bara såhär sent nu för tiden för att jag har datan i sängen hela tiden så jag glömmer bort tiden för det är så jävlans skönt att bara ligga här!
ska borsta tänderna ( om bror min är klar där inne snart, han DUSCHAR?!) ;p
puss och godnatt, <3

btw, julia bokade en tid till oss på torsdag , så då ska hon & jag gå och fixa våra naglar, wiiho!


... bye

lördag&söndag

Thjollahopp, ledsen att jag inte skrivit på hela helgen
men jag har inte dirket haft tid, hehe.
I fredags kväll var jag bara med emelie på hagan och tog det lungt, för att jag var tvungen att sova i tid .
Lördags morgon vaknade jag  vid kvart i tio ungefär. jag åt lite frukost sen körde mamma ner mig till stationen och sen åkte jag och jobbade 12-18.30. Efter Jobbet var vi hemma hos mig på kvällen, jag fess emelie jessica ponta & zack, efter det somnade jag som en stock, jag skulle till amanda o natta men jag råkade somna ifrån det (a)

Jag vaknade på söndagen igen och då vart det samma visa som lördagen. Jag slutade vid sju så jag kom hem runt 8 och nu sitter jag här och är hur hungrig som helst, så jag tänkte gå ner och äta lite, sen duscha och sen fixa lite småsaker :) kolla på AA senare ikväll ska jag också! 
Imorgon är det ju bara soft i skolan, vi ska komma på en show men det kan ju inte vara så svårt, elleR?!

på torsdag & fredagn kommer barnbidraget och lööööön, jag längtar! :D


helgens skämt:

 zack försöker lära pontus att spela gitarr (?)  

 Pontus har skaffat sig stora tuttar!    


puss hej!

Lucia & torsdag

Vaknade vid kvart i 7 :| klädde på mig mina MÖSS kläder och lunkade till skolan där jag mötte emelie och fess :) Vi övade några gånger innan vi skulle visa upp det första luciatåget, det gick bra när vi skulle visa upp för dom små barnen, men när vi skulle visa upp för 7,8 & resten av 9orna så vart det lite knasigare (a) hah!
men det funkade och maggi, våran lucia sjön en skiiit fin låt, hon var jätte duktig och där satt vi och grät medans hon sjöng, hon kommmer bli en stor sak när hon blir vuxen :)
Idag på bilden fick jag hjärtattck när hon sa att jag hade MVG i bild, alltså jag kan omöjligtvis ha det men våran bildlärare satt typ vg och mvg på alla, men shit jag blev verkligen chockad!
Imorgon är det vår sista Skoldag för 2007, haha så nu sitter jag hemma och skriver klart två uppsatser som ska vara inne imorgon för betygsättning. Närsta vecka har vi alltså bara show träning och på fredagen har vi avslutning :)
det känns så himla skönt nu, allt bara rinner iväg mot LOV :)

Nu sitter jag Iaf och skriver mitt första inlägg med min nya Laptop, försöker leta efter skal till den så man kan pynta upp den i nått snygg , kanske rosa eller nått fint mönster? ja vi får se jag ska kolla efter några fina sen lägga ut så ni får se!

Nu ska jag städa o duscha, sovgott,puss

Onsdag

Jag kom itid till skolan idag :) wihoo!
Vi hade inget eget arbete idag för att vi skulle prata om nästa veckas elevensval och där har jag show, för niorna gör alltid en avslutnings show innan loven, undra hur det kommer gå, Im not so sure?! haha
Vi hade lucia träning idag, jag och emelie bestämmde oss för att vara med endå, som möss! haha
Så vi fick sluta nån timma tidigare än vanligt.

efter skolan gick jag hem och gjorde mig nått att äta sen åkte jag och mötte mamma i jakobsberg för att köpa lite julkläder osv.. Det blev ett par tröjor, sockor och lite annat smått.

Nu har mamma köpt mina julklappar & jag vet vad det blir och dom två sakerna står på min önskeliste :)
av mamma kommer jag få en bärbar data och en ny mobil, jag valde själv så det gör inget att jag vet ^^
Mobilen vart rosa, men grejen är att man kan byta färger på den så då gick den saken ur min värld, kan byta efter humör! Man fick med mörkblått,rosa och guld. men man kan köpa mer färger till!

Nu ska jag kolla på bonde söker fru sen fixa iordning lite saker och sen sova för vi har egentligen lång sovmorgon imorgon men nu börjar vi 8 bara för lucian -.-

dagens skämt: ''nej, vi ska KRYPA ut'' haha sa emelie


puss och hej!

tisdag & F

Idag har det inte hänt så mycket i skolan,VI hade idrott i nya salen igen, så kul tycker jag :) vi hade dans och jag måste ju bara säga att jag är proffs!haha. 
Imorgon ska jag åka och möta upp mamma också för julhandel! ska sova nu , puss godnatt sötnosar

 Efter skolan åkte jag förbi mormor och så, jag fick träffa min gosiga lilla kusin också :) efter det åkte jag hem sen kollade på HD och nu sitter jag här efter en skön dusch.. ska fixa naglarna snart & sen borsta håret ^^
dagens låt: put you to bed & make way- birdman
dagenshändelse: Jessica fick damp
dagens lunch: julköttbullar m. lök
dagens vanligaste: jag kom försent & var trött!
dagens ångest: jobb på lördag

Sitter och lyssnar på en låt som ger mig så mycket fina minnen från sommaren!
jag var på campingen, jag låt på bryggan och solade med mamma
du går förbi första gången, andra gången går du förbi med din mamma och pappa som tydligen känner min lossas pappa och dom står och pratar.
Jag står där mitt emot dig med sommarsolen på mig, Du kollar på mig med dina sjukt fina mörka ögon och jag tror jag att jag kommer tuppa av! du var så himla fin, jag kunde inte sluta stirra på dig.
Senare i spö regnet står vi på bryggan och du går förbi ensam, och jag frågade dig om du ville vara med och spela lite fotboll? Vi spelade ett tag sen skulle du gå och äta. Jag var så glad, allt var pga dig! du var så snäll.
Senare på kvällen sitter jag vid vatten och bara tänker, helt plötsligt sätter du dig där & frågar hur det är och vi börjar prata. Vi pratade verkligen om allt fast du var helt främmande för mig! Hade aldrig kännt så som jag gjorde då.
Där satt vi i ungefär två timmar och bara pratade. Vi satt inne och kollade på film med Rasmus också.
jag glömmer aldrig första kyssen du gav mig & jag vet inte vad som hände men jag saknar dig så fruktansvärt mycket!
Vi ses väl snart, du har lovat det? du är underbar, jag kan inte gå misste om nått så fint!
glömmer heller inte dom orden du sa när vi satt på berget den sista natten innan du skulle åka du sa; Du är den finaste jag har träffat johanna, jag tycker om dig så mycket''
och det är så skönt att du inte bor långt ifrån mig. Jag blev så glad när du skickade sms idag där det stog ''kommer du till mig på söndag efter min match?'' självklart! längar så mycket efter dig <3




                       image38



önskelisan klar!

Jag, äntligen har jag kommit en liten bit på vägen med min önskelista, inte så långt kvar till jul nu men här är det jag vet än så länge iaf :)

- data, vet ej om jag vill ha bärbar eller inte ? vad tycker ni..(?)
- underkläder
- tröja från stockh olm
kläder
- sista sesongen a OC
- ny mobil (ingen rosa, har haft för många sånna nu)
- pengar
- en hund, haha! 
- en adapter till mp3n
- nagellack
- presentkort
- smink
- fina örngott

kommer fylla i den när jag komer på något mer!


måndag kväll

Då var rummet städat. Jag har dammat ut och rensat bort lite små saker.
haha vet bara inte om jag vill slänga allt jag tar bort eller om jag ska ge bort  eller spara det någonstans?
men då kommer det bara ligga där o damma på ett annat ställe, höhö :s

Just nu håller jag på att spara ut på mina naglar, det går hyfsat bra, är rädd att dom ska gå av bara. haha för då måste man spara om skiten ^^
Målade nyss naglarna, som jag gör nästan varje dag och idag vart det vit.
Den 21a december så ska jag till frissan och jag längtar så mkt, för jag kan inte stå ut längre med mitt tjocka hår!
jag måste lägga i färg, klippa luggen & tunna ut det , men jag vill inte klippa längden alls, för jag har så långt hår nu och det är ju de jag vill ha, aldrig att jag skulle sätta på mig löshår eller nått ^^ haha!

Nu ska jag ta en dusch och sen ska jag sova, puss & kram

yes

Tänkte lägga in en bild från förra fredagen när vi var och käkade :)


  

söndag/måndag

Ja.. söndagen blev tillslut bra när Olivia o jag träffades :)
vi gick till monami & åt lite kött osv , riktigt trevligt faktiskt!
Efter det gick jag med henne hem en stund, vi satt o kollade i hennes skolkattalog & vi satt där nere och pratade med hennes mamma & pappa en liten stund också. Runt halv 9 gick jag till bussen mot jakobsberg sen tog jag tåget hem :)
när jag kom hem var mitt rum städat, det är så skönt att jag alltid kan komma hem o det är städat på rummet, tack mamma!
Satt och kollade på ett nytt avsnitt av andra avenyn sen gick jag och la mig.

Måndagen gick rätt fort tycker jag. Vi fick sluta lite tidigare idag pga lucian.
När jag kom hem gjorde jag sallad med vinäger & minimajs till, gott!
Kollade också på dom sista avsnitten så nu gäller det bara att vänta nästan en vecka till..

På onsdag ska jag och mamma åka och julhandla lite, eller jag ska åka med henne för mina penagr är slut tyvärr :/
allt kommer precis innan jul, haha!

Nu är jag på städ humör :D hah! så jag tänkte gå och fixa till lite småsaker osv..
skriver senare sötnosar! puss

Söndag

Ont i huvudet hade jag när jag vaknade, men jag fick iaf sova ut tills mamma o dom kommer hem.
Hon gjorde lite lunch till mig och bror.
Efter det duschade jag och sen fixade mig och åkte till mormor för att vänta på Olivia här.
Vi ska käka någonstans ikväll det vr så länge sen jag träffade henne nu! så det ska bli mysigt :)
Efter det drar jag väl hem o kollar på andra avenyn eller nått , höhö!
Skriver mer om kvällen sen, tjolahopp!


Lördag

Hade hoppats på att få sova till 12 iaf när man var helt ensam i huset. men nej, hemtelefonen ringer o det är karro som säger att jag ska läga fram min garage nyckel ( eftersom att jag har moppe, så har jag också en)
så hon ska kunna låna mammas bil för att dom inte var hemma. Går ner för att lägga den där nere & då kommer eken (en kompis till familjen) o skrämmer livet ur mig när han helt plötsligt kommer o bankar på.. Min morgon vart inte så lyckad menmen. Jag duschade av mig för att jag skulle åka in till stan o möta Frida, sen så ringer pappa och säger att han ska komma förbi med en ny dvd & en mini sterio, han kom vid 1 så han fick köra mig till stationen så jag kunde åka med tåget in. Jag mötte henne sen så åkte vi til östermalms torg och jag visade jobbet sen fortsatte vi från sture plan till kungsgatan & gick hela gatan för att leta ett mysigt fik. Vi hittade ett som vi fikade på, för mig blev det en sallad faktiskt. Vi sitter o kollar ut genom fönstret o så går det massa folk o demostrerar eller nått liknande , haha fan vad fula alla var!  Efter det gick vi till åhlens och sen åkte jag hem.


Kommer hem och ingen är hemma så jag gör lite god mat & tänder ljus. Fixar till mig lite o sen ringer amanda o säger att vi ska vara i min lokal osv ikväll. Fine tänkte jag och skyndade mig på för att åka och möta dom på stationen. Där träffade jag också cristian :) så länge sen!

När vi väl kommit till brunna igen så kommer det massa trevligt folk, så vi sitter där inne och ljuger lite haha! med musiv och sådär:)
Under kvällen kom det fler o fler. Basta gjorde vissa också, trevligt! bara att det blev över fullt med vatten över hela golvet, men det fick sebbe & max ta undan medans natta och jag gick hem för att ta på oss torra kläder för att våra hade på något sätt hamnat i vattnet :s min mobil hade fått vatten på sig också så den var envis ett tag ^^

Till sängs kom jag runt 4 halv 5.
Kul kväll :) Puss & kram


Fredag

Kom till skolan lite sent. Vi har no med en bög lärare vid namn marcus, han är helt lost i huvudet!
Vi fick nått häfte som vi skulle göra med olika saker. Jag o carro sitter bara o skrattar och pratar annat för Ingen annan gjorde det så varför skulle hon & jag liksom? :P
efter det var det engelska läxan som skulle göras o det gick bra! efter det fick vi göra ett hörförståelse prov.. hade ingen aning om det men vi får se hur det gick med resultatet senare nästa vecka :)
Lunch fick vi lite tidigare idag för vi skulle ha lucia träning, men det hoppade jag carro jessica emelie & fess över. Vi ska ändå hoppa av hela för det är oseriöst & stökigt, haha! efter den ovanligt långa rasten så gick vi in på språket & där satt jag o läste bert ända tills vi slutade, haha fråga mig inte varför men han äger! han är så grym :) hihi

Efter skolan gick jag hem till jessica för att kolla på hennes nya rum osv.. jette fint var det! :)
blev kvar där till ungefär 5 sen gick jag hem och laddade min mp3. Jag är ensam i helgen och det betyder att jag var tvungen att göra egen middag, det blev min favorit köttfärssås :) MUmmmS.
Snackade en hel del med Julia också innan jessica kom hit o fixae till sig det sista sen gick vi til hagan.
jag stannade där och kollade på Idolfinalen & jag tycker den rätta van! helt klart.
Efter den tog jag halv 12 bussen mot stationen för att åka till kallhäll sen ta buss till lise i stäket.
Träffade julia vid bussen en liten stund också:)
När jag kom till lise så ska jag inte nämna vad som hände men jag blev kvar en stund, sen efter 2 timmar så gick jag natta & amanda till bussen. På vägen mötte vi fille o gänget, jag fick brottom  med att hälsa för min buss skulle gå om en minut! jag sa hej då till alla o drog mig hem. skönt att äntligen få sova ut imorgon bitti! yes.

Sitter här nu I mitt helt tomma hus, och tänker snart ringa o kolla om storebror tänker komma hem inatt så jag slipper sova ensam, tror iofs att han inte hade tänkt komma hem men om jag ber han så brukar han göra det! hehe

Känner mig lite småhungrig också, ska ner o äta nått sen kanske ta en varm och skön dusch? sen soooooova!
imorgon ska jag träffa frida, Vi ska gå förbi på stureplan så jag får visa vart jag jobbar sen ska vi fika o bara gå runt o kika på massa saker :)
det var min fredag det, höhö

hoppas ni haft en bra dag, puss & kram


då var det snart fredag

tjollahopp ,
Idag var det skola som vanligt och vi skulle skriva en redovisning skriftligt om en bok som vi läst på svenskan. Det var ett som man inte visste om tt man skulle få, men det kändes bra! Sen hade vi bokcirkel och det kändes ganska bra där med faktiskt. vi har nämligen läst böker om krig osv.. jag fick en ganska bra bok :) om en tonårig flicka som fick uppleva Kriget under 2;a världskiget.

idag fick vi tillbaka våra matte prov och det gick bra, jag är så stolt! haha
Musiken idag gick inte så bra för mig och carro, men det är inte så konstigt för våran musiklärare är störd! jag menar det verkligen

Nej nu blev jag sugen på makaroner och bacon, så jag tänkte gå och laga det till mig
sen ska jag plugga på min engelska läxa & sen kolla på Insider, efterlyst & kustbevakarna ^^
åhh jag vill att dom ska visa kustbevakarna från stockholmsskärgård! jag älskar skärgården! det är helt underbart. jag älskar mitt landställe som ligger där, åh det är så hilma mysigt. Det ligger på en liten liten ö men kanske bara 4 tomter på, ligger mitt i skärgården nära bullandö!

men det bästa som finns är på sommaren när olivia och jag åker ut med båten på båtsemester o bra lever livet!
åka med jollen till smö öar , träffa nya kompisar, sitta med dom framför en brasa på natten och massa fina killar finns det gott om. åka vattenskidor, haha fast man inte kan. äta god mat osv.. läääängat ihjäl mig till nästa sommar då det kommer bli bättre än någonsin :)




    
 saknar er filip olivia & timmy <3

torsdag

Imorse kom jag lite sent men det var inte så mycket , haha :)
Idagvar det matte prov, det kändes som om det gick hyfsat bra men det kommer visa sig att det inte var så imorgon ..
 jaja, nu har jag svenska jag ska göra tills imorgon bitti, ska sammanfatta vad jag läst o grejen är att jag vet inte ens vad jag läst om, men det blir säkert bra!
När jag kom hem fixade jag med den nya mp3n, la in lite låtar osv..

Sitter här nu, ny duschad & trött som vanligt!
kollat på bonde söker fru ;D så grymt det där! haha
om 20 minuter börjar mitt favorit program, Fråga olle haha
Imorgon ska jag bara plugga och ta det lugnt, längtar till på lördag då jag ska träffa Frida i stan och ha lite mysigt :) hinner aldrig träffa henne så mycket tyvärr.. fridaengslatt.blogg.se

Nu ska jag få lite spa behandligar av mamma, som jag får närstan varje kväll
See you! puss och kram

? :)

Dagens låt: this year's love- David Gray
Dagens frisyr: utsläppt med guldigt hårband(flätat)
Dagens smink: puder, solpuder & lite mascara
Dagens klädsel: jeans & svart tröja
Dagens händelse: ny mp3
Dagens vill ha: En ny mobil
Dagens drog: data & mat!
Dagens tråkigaste: engelskan
Dagens finaste: nathalie & amanda
Dagens köp: påfyllning
Dagens mat:kalopps
Dagens mående: trött , sjuk (?) always happy!




yes, nu ska jag åka hem sen sova
pusssss

Tisdag

Idag har det varit en vanlig seg skoldag. Efter skolan sprang jag hem för att hinna med halv bussen så att jag skulle hinna möta mamma tills hon slutade.
mötte henne gjorde jag iaf och vi kollade runt lite i jakan och jag visade en tröja som jag önskar mig från MQ som jag tidigare skrev om.
Efter det åkte vi till onoff och vi fick en ny likadan mp3
så nu har jag en heelt ny :) tänkte instalera den nu o sen lägga in nya låtar
sen ska jag duscha, kolla på Desperate housewives & sen sova :)
hoppas ni haft en trevlig dag, pusspuss


U

för dig som undrade vart jag jobbade så är det ett gammalt café på stureplan som heter sturekatten (riddargatan)
gammeldags och riktigt mysigt! som ett dockhus ungefär..

btw, städningen blev inte av så den gör jag snart. Fixat naglarna har jag gjort och kollat på andra avenyn har jag också gjort.

Sitter här med jackan på för jag var nyss ute, promenad med Timmy & fyfan vad kallt det var!
ska In o duscha nu sen fixa lite små saker :)
Imorgon ska jag till jakan o kolla på en nagel sak och sen åka till onoff med min mp3     och hoppas på bättre saker!
kolla på ny mobil till mig ska vi också göra!

Sov gott gott folk, puss & kram!

Måndag igen

Då var det måndag och Imorse var vi dom första som fick ha idrott först i den nya hallen :D jävligt najs faktiskt!
jag och caroline somnade på so;n men det bara hände , hhöhm
mycket läxor nu till slutet o allt ska vara klart til på fredag nästa vecka! :|

Börjar känna mig sjuk o jag mår fortfarande illa o skit.. får hoppas på att jag håller mig frisk till jullovet så jag kan göra mitt skolarbete för bättre betyg. SKOLTRÖTT som fan!

Min mp3 har fuckat upp sig också, den vill inte sättas på och när jag kopplar in usb kabeln reagerar den inte :S så jag och mamma får åka tillbaka med den imorgon.
just nu längtar jag på middag o att få sova! men först måste jag fixa massa saker och städa, fixa naglarna måste jag också!
usch nu känns det som om jag kommer få migrän eller nått  för jag mår så illa och har ont i huvudet, kanske för att jag stressat som ett as i flera dagar`?
Jobbat hela helgen har jag också, så jag är TRÖTT!
men innan jag börjar med allt jag ska måste jag koppla av med ett nytt avsnitt från andra avenyn

puss, hej

helgen

I fredags så var det hur mysigt som helst med tjejerna :)<3
Efter det så drog vi till brunna o jag tog sen bussen tillbaka till amanda & natta. Hemma hosamanda väntade vi på alex som senare runt 11 kom med en taxi så åkte vi till stäket.
Vi skulle till kim o så , men för mig var det bara att dra efter en liten stund.
mamma kom o hämtade mig för jag orkade inte ta nattbusen, så när jag väl kom hem förökte jag sova men mobilen ringde hela tiden!-.-
Vaknade o sedan drog jag o jobbade ..
Efter jobbet Åkte jag hem o käkade lite sen tog jag tåget som natta amanda & maria skulle sitta på.
Vi åkte till Fille o var där et par timmar, efter det drog vi till sebbe o sen varjag ju tvungen att gå hem o stackars amana & natta som fick sitta o vänta på bussen över en timma :/
Sitter här nu o ska åka o jobba, orkar verkligen inte ! men skriver sen för min taxi går nu mot tåget (mamma,haha) 
puss hej


RSS 2.0